Lost German Girl (Čeština)

 Lost  German Girl

V úterý 8. května 1945 natáčí kapitán Oren W. Haglund na silnici 78 km z Prahy směrem na Plzeň v Československu na silnici 78 km z Prahy směrem na Plzeň mladou ženu se známkami bití, ve své kameře zachycuje válečné násilí v roce Na té její natáčení trvalo jen 55 sekund, takže její obraz byl zaznamenán do historie.



Jediný záznam o této ženě je na výstřelové kartě kapitána Orena W. Haglunda, kde ji popisuje jako „Girl SS“.

*SS dívka jde směrem ke kameře*

Původní Shot Card

Natáčelo se v úterý 8. května 1945 přibližně ve 14 hodin (14 hodin) na silnici 605 mezi městem Rokycany a městem Ejpovice, 78 kilometrů od Prahy v Československu.


v rukou má průkaz DAF (Deutsche Arbeitsfront) a českomoravské peníze z roku 1940 zvané Korun








Proč je identifikována jako „Ztracená německá dívka“(Lost German Girl)?

Tento termín je způsoben fórem „Axis History Forum“, kde bylo 5. listopadu 2008 otevřeno vlákno s názvem „1945 Lost German Girl“, kde začalo vyšetřování s cílem zjistit identitu této ženy prostřednictvím videa na YouTube s názvem „ 1945 Lost German Girl“, od té doby byla identifikována pouze jako „Lost German Girl“ nebo jeho zkrácená forma „LGG“

*Identifikoval někdo německou dívku zobrazenou na YouTube pod názvem „1945 Lost German Girl“ v předepsaných kalhotách, podvazcích a černém tričku? Zdá se, že je mu méně než 30 let, vezmeme-li v úvahu vliv stárnutí války a hrozné zážitky, které mohl utrpět. Druhé vlákno ukazuje, že sedí s ostatními vězni a někdo jí dal papírový kapesník a led (?). Pravděpodobně Helferinnen? Domnívám se, že by to dnes mohlo být příbuzné vzhledem k natáčení filmu zblízka a ke skutečnosti, že je velmi atraktivní.
Děkuji vám všem*


Původní video „1945 Lost German Girl“

Stránka fóra historie osy
forum axis history

Lore/Lara Bauer?

Na tomto fóru bylo první předpokládané jméno „LGG“ proklouznuto a bylo to „Lore“ a poté „Lore Bauer“, což bylo způsobeno zmatkem způsobeným fiktivním románem napsaným 12. listopadu 2012 panem Diego Rodríguez Peregrin pod s názvem „1945, The Lost Woman“ byl inspirován k natočení videa s kompletním natáčením, které natočil Haglund, a umístil na něj báseň s názvem „1945 The Lost Woman.“ 4. listopadu 2012 použil příběh Lore Vogt popsal v knize „Zur Problematik von Soldatinnen..“ Askania 1987, kterou napsala Jutta Rüdiger, aby vytvořil velmi dobrý fiktivní příběh, pojmenoval jej pouze „Lore“, tento zmatek je způsoben tím, že na jeho blogu Aerial Phenomena ve španělštině upřesňuje, že jde o smyšlený příběh, ale toto vysvětlení se na jeho blogu NEOBJEVUJE v angličtině, a protože většina přichází na jeho blog v angličtině, předpokládají, že tento příběh je skutečným příběhem LGG (příjmení Lore Bauer bylo dáno dalším jménem který se objeví)


"Příběh Lost German Girl (LGG) na mě zapůsobil – jako na mnohé – když jsem na něj náhodou narazil na YouTube.
Tuto fikci jsem napsal pomocí skutečných událostí, zejména těch, které jsou obsaženy v knize Jutty Rüdigerové Zur Problematik von Soldatinnen, a podpořil jsem ji videem, které jsem složil přeskupením a sestříháním fragmentů slavného filmu Orena W. Haglunda, který je ve sbírce Steven Spielberg, a ke kterému jsem přidal píseň Maria, the Poet (1913) z Memoryhouse, první sólové album Berlíňana Max Richter."


Váš blog ve španělštině

aerial phenomena blogspot/1945 la mujer perdida

Váš blog v angličtině

aerial phenomena blogspot/1945 lost woman

Místo jejího videa na Youtube 1945 ztracená žena


Extra: v záznamech NENÍ Lore Bauer v „Das Bundesarchiv“ (Záznamy Wehrmachtu) ani v dobových záznamech v „Austria Österreichisches Staatsarchiv“ a „OBERÖSTERREICHISCHES LANDESARCHIV“ a „das Dokumentationszentrum Flucht, Vertreibung, Versöhnung“

*Výzkum vašeho dotazu byl nyní dokončen. Nebyly nalezeny žádné záznamy o hledané osobě.*

*Bohužel nemohu najít jméno Lore Bauer v záznamech o křtu z roku 1921 farnosti Find Kollerschlag.*

*Bohužel jsem to nemohl najít v databázi Ancestry; jinak ti tam nepomůžu.*

30. srpna 2014 na Axis History Forum osoba jménem Carsten Bergman, která pracuje v Národním institutu pro geneologický výzkum, uvádí, že LGG se jmenuje Lara Bauer, která se narodila 3. února 1921 a zemřela 30. října 1994. Narodila se v Kollerschlagu v Rakousku, byla pokřtěna jako římská katolička a v letech 1965 až 1985 pracovala v Pan Am. Zanechala také 2 internetové adresy, které bohužel nikam nevedou. Několik členů fóra se na tuto informaci zeptalo, ale toto datum ještě nemají. byly odpovědi.

Neexistují také žádné záznamy o jisté Lařa Bauer v „Das Bundesarchiv“ (Wehrmacht Records), ani v dobových záznamech v „Austria Österreichisches Staatsarchiv“ a „OBERÖSTERREICHISCHES LANDESARCHIV“ a „das Dokumentationszentrum Flucht, Vertreibung, Versöhnung“


*Pokud jde o vaši žádost, informujeme vás, že je nám k dispozici
Seznamové dokumenty neodhalily žádný odkaz na osobu, kterou jmenoval.
Viděné vykořisťování:
* Bezpečnostní ředitelství
* Soubory emigrace
*Jmenný seznam krajského soudu v Linci
* Farní záznamy
V křestních záznamech farnosti Kollerschlag ani v roce 1921, ani v pěti letech
hledejte záznam před a po.*

*že v našich fondech nebyl nalezen žádný dokument týkající se Lara BAUER (*1921)*

*V databázi předků jsem nenašel žádné záznamy pro Lara Bauer*

fotografie, které byly zveřejněny s mladou ženou, a jejich srovnání provedená lidmi z fóra











Tato žena patří k "SS-Alarm-Flakabteilung "Prag", je zdokumentováno, že tyto ženy dorazily na místo 9. května a také jsem našel fotografie její a jejích jednotek



žádná z těchto žen se LGG nevyrovná

Toto je „jediná“ potvrzená informace, kterou máme o mladé ženě identifikované jako „Ztracená německá dívka“(Lost German Girl)

S malým množstvím informací a knih, které existují o době, kdy se natáčení LGG odehrávalo, lze vyvodit „domnělou“ odpověď na to, co se v té době stalo.

VYJASNĚNÍ Následující text je pouze teorie

Předpokládá se, že LGG odešlo spolu s 2 000 vojáky wehrmachtu a dalšími civilními ženami 5. nebo 6. května z kasáren Pod Bruskou na Malé Straně v době, kdy tam probíhalo Pražské povstání (5. až 10. května 1945). skupina tam odešla kvůli údajné fámě, že anglo-americké síly poskytnou zbraně vojákům Wehrmachtu, aby pokračovali v obraně a/nebo se spojili, aby zastavili armádu Sovětského svazu.

Ráno 8. května navázala tato skupina kontakt s americkou armádou (16. obrněná divize) u města Mýto a byla okamžitě zajata, nucena opustit všechny zbraně a pochodovat směrem k Plzni (v rámci demarkace linie americké a sovětské armády), před dosažením města Rokycany byla tato skupina rozdělena na 2 skupiny, největší skupina pochodovala přímo na město Plzeň, zatímco menší skupina (cca 200) byla zadržena a vystavena filmovým kamerám. (1st Motion Picture Unit) předpokládá se, že tato skupina byla členy SS a za to je natočil kapitán Haglund a další kameraman jménem Lindsay, v této skupině byla LGG , starší žena Helferinnen a 2 civilisté, tato skupina je objednána k pochodu na Plzeň v doprovodu více než 7 amerických vojáků a 2 kameramanů, opouštějí město Rokycany, kameramani se vzdalují, aby mohli natočit další kolonu vězňů početnější, když v zatáčce na silnici 605 vypukne násilí proti 200 údajným zajatcům SS existují 2 teorie proč

1_ skupina vězňů SS věří, že jsou vedeni k zastřelení americkými vojáky a dojde ke vzpouře, aby se připojili k druhé skupině, takže mnozí utečou a odvedou své společníky nebo civilisty, které doprovázeli zajatci. do té skupiny, která skupinu přinutí vojáků, aby na ně stříleli, což způsobilo 8 mrtvých a pak rozzuření civilisté a partyzáni násilně zaútočili na skupinu, což způsobilo dalších 26 úmrtí.

2_ tuto skupinu těsně pronásledovali čeští partyzáni a na té křivce jimi dosáhnou této skupiny, což má za následek velkou hádku, mnoho domnělých SS se snaží utéct a právě zde na ně střílejí američtí vojáci, což způsobuje smrt, jak je popsáno v druhém směřovat.

Proč tam bylo LGG brutálně zbito? Existují také 2 teorie proč

1_ předpokládá se, že LGG byla oblečena jako muž, a proto nebyla rozpoznána jako žena a byla brutálně bita partyzány a/nebo civilisty. Když zjistila, že je žena, byla za trest svlékána ze šatů. ženy, se kterými byla. Němci, pak si oblékne jiné šaty a pokračuje sám směrem na Plzeň, to je nejplatnější teorie, protože mezi těmi 200 vězni můžete vidět „ženu“ oblečenou jako muž

2_ je možné, že LGG je česká kolaborantka kvůli neřesti, že byla zbita a svlečena ze šatů, pak žádá Haglunda o milost, aby nebyl vydán Čechům nebo Sovětům, tato teorie je vyznačena v Haglundově původní Shot Cards, kde zdůrazňuje, že žádá o milost

VYSVĚTLENÍ: Sověti neporušili LGG, protože se ještě nedostali do tohoto sektoru (na okraj města Rokycan by se dostali 10. května)

LGG a celá skupina, která přežila, byla ubytována v sektoru zvaném „Zahrada č. 89“ u města Ejpovice (zde seděla LGG s dalšími muži) a po ošetření ran byla celá tato skupina převezena do Plzně, kde stejný den.

Neexistují žádné další informace, které by mohly být následně předány LGG.

Pokud by byla identifikována jako SS, zůstala by v Plzni do 4. července 1945, kde byly všechny ženy osvobozeny a odvezeny do Německa.

Pokud byla identifikována jako civilistka, byla okamžitě 10. nebo 11. května 1945 spolu s ostatními civilisty propuštěna a téhož dne poslána do Německa.
Pokud by byla označena za českou kolaborantku, mohla mít 2 možné destinace, první byl propuštěn a okamžitě vyhoštěn do Německa, druhý předán Čechům případně souzený jako kolaborant, na čas zavřený, vyhoštěn nebo poslán do pracovního tábora nebo v nejhorším případě poslána do Sovětů, kde bude šikanována a poslána do nějakého gulagu pro ženy s nejistým osudem

Moje teorie je, že byla civilistou kvůli své identifikaci DAF, takže věřím, že byla propuštěna ten den nebo následující dny jako všichni civilisté.

První údaje jsou z knihy „Na demarkační čáře, Americká armáda v Čechách v roce 1945“ od Petrose Cironise, na straně 77 popisuje události, které se staly na počátku
Důvod, proč tato skupina odešla dříve uprostřed bitvy o Prahu, je v knize Max Hastingse „Armageddon“.
"Šestého května se mezi jeho vlastními - stejně jako ve zbytku Wehrmachtu - rozšířila fáma, že Anglo-Američané hodlají vyzbrojit Němce v boji proti Sovětům."
 
Malá Strana, kde byla kasárna Pod Bruskou v Praze (1945)

Malá Strana dnes

cesta z Prahy do Mýto

Sektor za městem Mýto, kde se 8. května setkali s americkou armádou

Lindsay natáčí tuto událost

Cesta skupiny do města Rokycany, kde budou rozděleni do 2 skupin.

vstup a výstup vězňů z města Mýto

někde u Rokycan se skupina dělí na 2, největší je vyslána přímo do Plzně (natáčení u města Ejpovice)

na výjezdu z města Rokycany je natočeno asi 200 vězňů zřejmě SS

Pár kilometrů odtud, v zatáčce na silnici 605, došlo k již popsané vážné konfrontaci, kde byla údajně brutálně napadena LGG.

Přeživší a LGG byli zadrženi a ošetřeni v sektoru „zahrada nº89“.

LGG a skupina přeživších zotavujících se v sektoru „zahrada nº89“ ​​

skupina přeživších je téhož dne převezena do Plzně


Moje teorie o tom, proč bylo LGG zaměněno za muže, je vidět v tomto fragmentu videa a několika jeho screenshotech.

Moje teorie, že je „žena“, je kvůli jejím vlasům, které jsou vidět jako svázané.






V tomto fragmentu natáčení směrem na Plzeň je to možná LGG

Byla těhotná?

V prvních 2 filmech, které se objeví, můžete vidět bouli v její pánvi, která je charakteristická pro někoho, kdo je jen několik měsíců těhotná. Snažili se to analyzovat na fóru, ale nedospěli k závěru, že by to mohla být boule v její oblečení a že kdyby byla těhotná, nebyla by napadena, ale při analýze s matkami mi všechny říkají, že je těhotná 2 nebo 3 měsíce, což dává možnost, že pokud je těhotná, jak jsem řekl dříve , s pánským oblečením by si nikdo nevšiml.její těhotenství, to dodává té ženě větší drama













Není známo, proč byla identifikována jako SS, první teorii se věří, protože je oblečená nepravidelně, unese, že se možná převlékla, aby nebyla identifikována jako SS, což udělaly jednotky SS, ale je známo, že změnila svou oblečení kvůli agresi, kterou trpěl.
Další teorií a možná zřejmým důvodem je, že byla manželkou, přítelkyní nebo milenkou SS, tato teorie s největší pravděpodobností vychází z toho, co bylo vyprávěno v předchozí knize (v obou filmech je vidět na paži muže)
A poslední, která má v podpaží značku krevní skupiny, kterou dostali všichni členové SS.




Doufám, že milovala Mír









Comentarios

Entradas populares de este blog

Lost German Girl

Lost German Girl (Deutsch)

Lost German Girl (Español)